Studenten werken voor Vivid Maris

studenten_aan_de_slag_voor_VM

ARNHEM – 17 november is Vivid Maris in samenwerking met leerlingen van het Rijnijssel college te Arnhem verschillende onderzoeken gestart. Aansluitend aan de opleiding marketing communicatie zullen de passen opdrachten in gezamenlijke kring worden uitgevoerd.

Studenten voelen zich eerder serieus genomen zodra hen uitvoeringen van opdrachten ook daadwerkelijk gebruikt worden. Vaak zijn fictieve onderzoeken niet interessant genoeg. De studenten zullen onder anderen de markt van Vivid Maris onderzoeken. Daarnaast zullen ze gaan bekijken in welke opzichten de website van Vivid Maris bij zoekmachines geoptimaliseerd kan worden. Een andere opdracht is het bijwerken en schrijven van ons blog.

Ongeveer 100 MBO studenten werken hard aan de verschillende opdrachten. Naar verwachting zullen gedurende het hele jaar de onderzoeken lopen. De voortgang hiervan zal regelmatig worden ge-update.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *