Oceanbeat Ibiza, de grootste en beste

oceanbeat_grootste_en_beste

IBIZA – Ieder jaar weten ze de party trips beter, groter en intenser te maken: De crew van Oceanbeat Ibiza. Een unieke beleving op het water.

Zon, zee, feest en drank. Alles waar jongeren en studenten van houden. Oceanbeat Ibiza brengt het allemaal samen. Dansen op de beats van een live DJ, onbeperkte drankjes, heerlijke maaltijden en goed gezelschap. Het afgelopen seizoen was het weer flink druk.

Honderden feestgangers genoten van deze feestelijke middagen. Op Ibiza worden verschillende tickets aangeboden voor verschillende party’s. Vaak komen toch echt alleen de bezoekers van Oceanbeat Ibiza volmaakt aan wal.

De video van seizoen 2015 is hieronder te bekijken. Voor meer informatie bezoek je: www.oceanbeat.es.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *